Tjenester

Fasadevask

Vi bruker innovativt og moderne utstyr og metoder, og unngår høytrykk mot fasaden. Vi benytter oss av «Softwash» (softvask) som er beste løsning med tanke på kvalitet, skånsomhet og effektivitet. Dette gir lavere kostnad og dermed virker prisgunstig for våre kunder.

Vårt vaskemiddel gir 4-6 ganger lengre virkning enn andre kjente vaskemidler på markedet, mot at det gror til igjen med svertesopp og andre mikroorganismer.

Vask av utearealer

Vi har meget effektivt utstyr og metode for rengjøring av steinheller, mur og annet. Vaskemidlene vi benytter er 100% biologisk nedbrytbare, skånsomme og unike. Vårt firma benytter metode «Softwash» (softvask) som er utprøvd og utviklet i USA i 20 år nå. 

Med dette får du en skånsom, men likevel effektiv vask!

Vask av uteareale før og etter
Vask av takstein før og etter

Vask av tak

Trenger taket ditt en skikkelig vask? Vi tilbyr effektiv vask med middel mot alger, mose og sopp. Taket ditt blir nesten som nytt igjen etter en grundig og skånsom vask fra oss.

Vindusvask

Vi tilbyr markedets mest skånsomme og effektive vaskemetode der vi benytter ionisert vann. Vannet er renere enn drikkevann som gir skinnende rene vinduer samtidig som en slipper bruk kjemiske midler.

Vindusvask

Trenger du en av våre tjenester?

Ta gjerne kontakt med oss eller send inn en prisforespørsel!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle